Τραγωδία στο «Blue Horizon»: Σοκ στον Άγιο Νικόλαο από τον θάνατο του 36χρονου άνδρα

Σοκ, οργή και αποτροπιασμός είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Λασιθίου για τον βίαιο χαμό του 36χρονου, χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τον απόπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Horizon.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας του Αγίου Νικολάου, και ζούσε στις εργατικές κατοικίες της πόλης με τις αδερφές του. Ήταν μια πολύ οικεία μορφή στην τοπική κοινωνία και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα.. Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και καλόκαρδος που πάλευε για το μεροκάματο κάνοντας εξυπηρετήσεις σε καταστήματα της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρνος είχε μεταβεί στην Αθήνα για δουλειά και χθες το βράδυ θα επέστρεφε στην Κρήτη, με το πλοίο της γραμμής.

Ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για Κρήτη. Παράλληλα, ήρθε στο «φως» σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να σπρώχνουν τον άνδρα και αυτός να πέφτει από τον καταπέλτη στη θάλασσα.

Το βίντεο που προκαλεί οργή δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος