Η σύλληψη δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, ηλικίας 31 και 26 ετών που είχαν κλέψει νωρίτερα το πορτοφόλι ενός Γάλλου τουρίστα, οδήγησε στην αποκάλυψη ότι το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει 13 κλοπές τσαντών και πορτοφολιών στο Ηράκλειο με συνολικό όφελος 4.500 ευρώ.
Συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες έγιναν αντιληπτές την ώρα που έκλεβαν το πορτοφόλι του Γάλλου τουρίστα στην πόλη του Ηρακλείου, άρχισε καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εκείνες πέταξαν το πορτοφόλι στο δρόμο, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στην προανάκριση προέκυψε ότι από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 20 Αυγούστου, αφαίρεσαν από τσάντες πελατών καταστημάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος