Τα τεχνολογικά επιτεύγματα του Ηρακλείου στην Σανγκάη

Στην σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας, την έκτη China Shanghai International Technology Fair (CSITF 2018 που εγκαινιάστηκε στην Σανγκάη της Κίνας, δίνει το παρών ο δήμος Ηρακλείου. Στην έκθεση όπου το Ηράκλειο είναι μεταξύ των τιμώμενων πόλεων, συμμετέχουν 1000 εκθέτες από 40 χώρες και 6.000 τεχνολογίες απ’ όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, στον εκθεσιακό χώρο του Ηρακλείου, παρουσιάζονται από το ΙΤΕ, οι καινοτόμες τεχνολογίες διάχυτης νοημοσύνης για έξυπνα περιβάλλοντα και οι τεχνολογίες φωτονικής στην πολιτισμική κληρονομιά του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ.

Μέχρι αύριο, η Ηρακλειώτικη αντιπροσωπία θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τις πολιτικές αρχές της Σανγκάης καθώς και με πάνω από 50 εταιρείες και φορείς του Δημοσίου σε ειδικές συναντήσεις, για θέματα που αφορούν την προβολή της πόλης αλλά και την εφαρμογή των τεχνολογιών του ΙΤΕ.

Τον εκπρόσωπο του δήμου Ηρακλείου κ. Gian Andrea Garancini πλαισιώνει ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Σανγκάη, κ. Βασίλης Χρυσός, που μετέχει στις διαπραγματεύσεις για την σχεδιαζόμενη αδελφοποίηση του Ηρακλείου με Κινεζική πόλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος