Συνελήφθησαν για ληστείες και εξαπατήσεις

Δύο άτομα, ηλικίας 51 και 40 χρόνων συνελήφθησαν από την Αστυνομία για ληστείες στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, τα δύο αυτά άτομα την επόμενη της Πρωτοχρονιάς, αφού έσπασαν το εξωτερικό τζάμι του σπιτιού ενός 79χρονου, μπήκαν στο σπίτι στο χωριό Βασιλική και έκλεψαν 1070 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Λίγο νωρίτερα και υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από 80χρονη γυναίκα 200 ευρώ κι εξαφανίστηκαν.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο άνδρες ευθύνονται και για τις δύο υποθέσεις στο Ηράκλειο. Το δίδυμο των φερόμενων ληστών φαίνεται να εμπλέκεται και σε υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων σε χωριά του Ηρακλείου, όπου υποδυόμενοι άλλοτε τους ιερείς και άλλοτε τους αστυνομικούς αποσπούσαν διάφορα ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.
Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στην Ιεράπετρα για τις ανάγκες της προανάκρισης και μετά την ολοκλήρωση της, την υπόθεση θα αναλάβει η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος