Συνεδρίασαν για την αντιπυρική περίοδο

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου στην Κρήτη και με θέμα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της αντιπυρικής προστασίας, συνεδρίασε σήμερα στο Λότζια, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, υπό την προεδρία του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας, Μαρίνου Παττακού.

Στην συνεδρίαση συμμετείχε ο νέος συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλης Παραβολιδάκης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Δασών.

Το Συντονιστικό απασχόλησε η ετοιμότητα των υπηρεσιών για την καταστολή των πυρκαγιών στην ύπαιθρο, η συνεργασία που απαιτείται ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς, τα μέτρα πρόληψης τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας, οι αντιπυρικοί έλεγχοι, ο καθαρισμών κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων.

Ο κ. Παττακός κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου είναι πάντα σε ετοιμότητα, έχοντας άριστη συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτα φαινόμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος