Στην Κρήτη για τις προεκλογικές τους εκστρατείες Γ. Παπανδρέου – Χ. Καστανίδης

Προεκλογικές περιοδείες στην Κρήτη πραγματοποιούν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο συνυποψήφιός του στην κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Χάρης Καστανίδης. Οι δύο υποψήφιοι, μάλιστα, χθες το βράδυ «διασταυρώθηκαν» σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου, όπου και φωτογραφήθηκαν.

Στην Κρήτη για τις προεκλογικές τους εκστρατείες Γ. Παπανδρέου – Χ. ΚαστανίδηςΟ πρώην πρωθυπουργός που ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη χθες με πρώτο σταθμό τα Μάλια και συνέχεια το νομό Λασιθίου, από τη Σητεία όπου μίλησε το βράδυ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Αναφέρθηκε στη δημιουργία μιας παράταξης «μεγάλης, ισχυρής, που θα μπορέσει να κυβερνήσει και να προασπιστεί τις αξίες μας», ενώ έκανε αναφορά και στη Φώφη Γεννηματά, για την οποία είπε ότι «πάλεψε παλικαρίσια για να ενώσει την παράταξη και να απαλύνει τις πληγές που μας δημιούργησαν οι επιπτώσεις της κρίσης». Σήμερα παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος της Μονής Αρκαδίου και ακολούθως μεταβαίνει στα Χανιά, όπου θα μιλήσει στις 18:30 στο καφέ «Κήπος». Αύριο Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, θα μιλήσει στις 18:30 στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”.

Στην Κρήτη για τις προεκλογικές τους εκστρατείες Γ. Παπανδρέου – Χ. ΚαστανίδηςΣτο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη ο Χάρης Καστανίδης αυτή την ώρα παραχωρεί συνέντευξη τύπου, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και ακολούθως θα μεταβεί στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι. Το απόγευμα στις 7 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο “Ibis” του Ηρακλείου.

Αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το πρωί το Ρέθυμνο, όπου θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή, θα επισκεφθεί το τοπικό Εργατικό Κέντρο και θα έχει συναντήσεις με τα μέλη της Ν.Ε. Ρεθύμνου του Κινήματος Αλλαγής και πολιτικούς του φίλους. Το βράδυ θα μεταβεί στα Χανιά, όπου στις 8.30 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο καφέ «Κήπος».
Θα ακολουθήσει ξεχωριστή επίσκεψη του Χάρη Καστανίδη στο Νομό Λασιθίου τις επόμενες ημέρες.

(Η φωτογραφία από την “διασταύρωση” Παπανδρέου – Καστανίδη στο Ηράκλειο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Ιωάνννη Δραμουντάνη)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος