Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξεύρεση ξενοδοχοϋπαλλήλων – Πάνω από 2.000 τα κενά στα ξενοδοχεία

Με τα κενά ξενοδοχοϋπαλλήλων στα καταλύματα της Κρήτης να εκτιμώνται στα 2.000 – 2.500 ακόμη και σήμερα, και τα ξενοδοχεία να προετοιμάζονται πυρετωδώς για να ανοίξουν στο σύνολό τους στις αρχές Μαΐου, ξενοδόχοι και στελέχη του κλάδου επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου, με αντίπαλο τον χρόνο, για την κάλυψή τους.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και μετά την πρωτοβουλία για τις ημέρες καριέρας στα ξενοδοχεία, έρχεται μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξεύρεση εργασίας από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, με σκοπό την άμεση διασύνδεση των εργαζομένων με τους εργοδότες.

Η πλατφόρμα λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.cretanhotelmanagers.gr και θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ή να αναρτήσουν το βιογραφικό τους, γνωστοποιώντας στους Διευθυντές των Ξενοδοχείων Κρήτης, μέλη του ΠΣΔΞ, ότι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, σύμφωνα με την διοίκηση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία ή πρακτική άσκηση, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας www.cretanhotelmanagers.gr, έχουν δύο επιλογές: πρώτον, στο πεδίο «Εύρεση Εργασίας», να ενημερωθούν για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρονται από τα ξενοδοχεία και δεύτερον, στο πεδίο «Αποστολή Βιογραφικού», να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και παράλληλα να υποβάλουν μια αίτηση εργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου έρχεται σε συνέχεια σημαντικών δράσεων όπως την «Ημέρα Καριέρας στα Ξενοδοχεία της Κρήτης», που συνδιοργάνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο με την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Χανιά. Λειτουργεί δε συμπληρωματικά και έχει βασικό στόχο να γίνουν ένας μόνιμός θεσμός διασύνδεσης των εργαζομένων στον τουρισμό με τα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, θα συνεχίσει τις δράσεις και τις επαφές του με όλους τους αρμόδιους φορείς, επιδιώκοντας την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος