Εγκρίθηκε χθες το βράδυ από το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς των Καμινίων. Το Σώμα ψήφισε υπέρ της εισήγησης της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών, που πρότεινε την εκ περιτροπής, ανά 12 μήνες, λειτουργία της λαϊκής, σε έξι διαφορετικούς δρόμους της περιοχής. Η αρχή θα γίνει, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από την οδό Ισαύρων όπου θα μετακινηθεί η λαϊκή.
Το δημοτικό συμβούλιο δεν έλαβε απόφαση για την μετακίνηση και της λαϊκής αγοράς του Μασταμπά, καθώς δύο εκ των δημοτικών παρατάξεων ζήτησαν να υπάρξει διαβούλευση τις επόμενες ημέρες, με κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σισαμάκη, το θέμα θα λήξει σε σύντομο χρονικό διάστημα και πιθανότατα θα έρθει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου στην συνεδρίαση
Το παρών στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου έδωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο λόγος της παρουσίας του στην συνεδρίαση αφορούσε στο θέμα της παραχώρησης νέας έκτασης 4 στρεμμάτων στην περιοχή του Σκαφιδαρά Γαζίου, για την οποία κατέθεσε σχετικό αίτημα.

Στο αίτημα του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα υπήρξε θετική ανταπόκριση από το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κατέθεσε και εγγράφως το αίτημα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί άμεσα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος