Μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη σημερινή κινητοποίηση

Μαζική είναι η συμμετοχή στη σημερινή (11/10) κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, την οποία διοργανώνουν οι σύλλογοι δασκάλων και καθηγητών και στηρίζουν σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και άλλοι τοπικοί φορείς και συλλογικότητες. Στην πλειοψηφία τους τα σχολεία είναι κλειστά, ενώ πολυπληθής είναι και η συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη σημερινή κινητοποίησηΑυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους με κατάληξη τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη σημερινή κινητοποίησηΌπως είναι γνωστό, οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της ΕΛΜΕ Ηρακλείου διαμαρτύρονται για την αξιολόγηση. Ανάλογες κινητοποιήσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις υπό την “ομπρελα” των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ και ενώ αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης του υπουργείου Παιδείας κατά της απόφασης του πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη αλλά όχι καταχρηστική την απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος