Ηράκλειο: Προκάλεσε ατύχημα, εγκατέλειψε τα θύματα, εξαφάνισε τα ίχνη του και εντοπίστηκε μετά από 5 μήνες

Εξιχνιάστηκε από την τροχαία Ηρακλείου μετά από πέντε μήνες μια σοβαρή υπόθεση πρόκλησης ατυχήματος και εγκατάλειψης που εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Γιόφυρου σε βάρος δύο ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένας 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου διαπληκτίστηκε ενώ βρισκόταν εν κινήσει με τον οδηγό ενός σκούτερ που βρισκόταν σε παράλληλη κίνηση με το αυτοκίνητο στα δυτικά προάστια του Ηρακλείου.

Προκειμένου να τον εκδικηθεί για τη λογομαχία, ο 21χρονος αποφάσισε να τον εμβολίσει με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα ο 35χρονος οδηγός του δικύκλου και η συνεπιβάτιδά του να τραυματιστούν ελαφρά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο εξαφανίστηκε αφήνοντας δύο ανθρώπους στο οδόστρωμα, στις 11 η ώρα το βράδυ, αλλά αμέσως μετά έσπευσε να επιδιορθώσει το αυτοκίνητό του προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη από το τρακάρισμα.

Η Τροχαία Ηρακλείου στο μεσοδιάστημα έλεγξε περισσότερα από 40 οχήματα που έμοιαζαν με το όχημα του νεαρού οδηγού και βέβαια να αξιοποιήσει πολλά από τα στοιχεία που προέκυψαν.

Ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε κατάφερε να εντοπίσει ένα σημάδι που δεν είχε καλυφθεί σωστά και στη συνέχεια η αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και είπε ότι το έκανε για λόγους εκδίκησης.

Η τροχαία Ηρακλείου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 21χρονου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος