Ηράκλειο: Σοκ από την άγρια μητροκτονία 72χρονης – Συνελήφθη ο 42χρονος γιος της (video)

Υπόθεση άγριας μητροκτονίας απασχολεί από το βράδυ τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. Άνδρας, ηλικίας 42 ετών, με ψυχιατρικό ιστορικό, χτύπησε βάναυσα και σκότωσε την 72χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κριτοβουλίδου, στo κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσα σε γιο και μητέρα, που ζουν σε διαφορετικά σπίτια, ξέσπασε καβγάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Οι φωνές της άτυχης γυναίκας που ζητούσε βοήθεια ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό. Είδαν τον 42χρονο με αίματα στα χέρια και στα ρούχα, πατημασιές από αίματα και την μητέρα του αιμόφυρτη και νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου της.

Ο 42χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φέρεται να χτύπησε με αγριότητα την μητέρα του με ξύλινα αντικείμενα (τάβλες), οδηγώντας την σε βασανιστικό θάνατο. Συνελήφθη και με εισαγγελική εντολή οδηγήθηκε στο ΠΑΓΝΗ για ψυχιατρική εξέταση. Αναμένεται η προσαγωγή του ενώπιον του εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Φ. Καλαθάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος