Ηράκλειο: Κατακλύστηκε από κόσμο η πλατεία Ελευθερίας για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πολύχρωμα πυροτεχνήματα, εορταστικές μουσικές και κέφι έδωσαν τον τόνο στην χθεσινή εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στην γιορτή που στήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, από την οποία λείπει φέτος το καθιερωμένο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», λόγω των έργων ανάπλασης που θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Ηράκλειο: Κατακλύστηκε από κόσμο η πλατεία Ελευθερίας για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος ολοκληρώνει τον κύκλο του στον δημαρχιακό θώκο. Στον σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημασία του «να μην ξεχνάμε, ακόμα και τις μέρες των εορτών, ότι υπάρχουν άνθρωποι, στα μέρη που γεννήθηκε ο Χριστός και αλλού, οι οποίοι δεν μπορούν να γιορτάσουν. Και πρέπει πάντα να έχουμε τη σκέψη μας και στους λιγότερο τυχερούς. Στον Δήμο Ηρακλείου θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες που έχουν την ανάγκη μας  και τις γιορτές, όπως είμαστε και όλο το χρόνο». 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ενώ παρευρέθηκαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής. 

Μετά την φωταγώγηση ακολούθησε συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία ενθουσίασε τον κόσμο.

Νωρίτερα, το «σύνθημα» για την έναρξη της γιορτής έδωσαν οι Batala Creta, το Σύνολο Χάλκινων  της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου, η Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος