Ηράκλειο: Κάλεσμα Ν. Ανδρουλάκη στους πολίτες να ψηφίσουν τη δύναμη και τα πρόσωπα μπορούν να δώσουν προοπτική στη χώρα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος, νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού και υποψηφίου ευρωβουλευτή του κινήματος, Γιάννη Μανιάτη, με τίτλο “Δεν υπάρχει planet B”, ο κ Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τον κυβερνητικό σχεδιασμό αναφορικά για την πράσινη ενέργεια ως τέτοιο που εξακολουθεί να ευνοεί τα “ολιγοπώλια”, χωρίς την πρόβλεψη να μπορεί να διαμοιραστεί, “ενισχύοντας πραγματικά τις παραγωγικές μονάδες της χώρας και ανακουφίζοντας τον πολίτη από το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος”.

Ηράκλειο: Κάλεσμα Ν. Ανδρουλάκη στους πολίτες να ψηφίσουν τη δύναμη και τα πρόσωπα μπορούν να δώσουν προοπτική στη χώρα

“Κι όλα αυτά “, είπε, “ενώ θα έρθει η στιγμή που η πλημμυρίδα των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα οποία δημιουργούν μια εικόνα επίπλαστης ευμάρειας, θα τελειώσουν. Και τότε ακριβώς η Ελλάδα θα βρεθεί χωρίς έναν πραγματικό οικονομικό πυλώνα, που θα μπορούσε να έχει αναπτύξει ορθολογικά και δίκαια”.

Το ίδιο λάθος, συμπλήρωσε ο κ Ανδρουλάκης” επαναλαμβάνει η κυβέρνηση και στο αντίστοιχο κομμάτι των εξορύξεων (σ.σ. φυσικού αερίου) όπου πέραν των καθυστερήσεων δεν προχωρά στην ανάπτυξη ενός σχεδίου, βάσει του οποίου ο απλός πολίτης θα μπορέσει να έχει πραγματικό όφελος”.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ζήτησε από τον κόσμο να επιλέξει στις επερχόμενες ευρωεκλογές τη δύναμη και τα πρόσωπα τα οποία, όπως είπε, πραγματικά “μπορούν να δώσουν προοπτική στη χώρα και να σχεδιάσουν την πατρίδα του μέλλοντος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος