Ν. Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Δεν μπορεί άλλο ο λαός να βιώνει το τρίπτυχο διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία»

Ξεκίνημα από την Κρήτη της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα, ο πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επισκέπτεται το Ηράκλειο.

“Επισήμως ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο μας την Κυριακή και ξεκινάμε εδώ, από την Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, να ενισχύσουμε την δημοκρατική παράταξη” δήλωσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους Έλληνες να στείλουν ένα μήνυμα στις 9 Ιουνίου προς την κυβέρνηση “ότι δεν πάει άλλο”, όπως χαρακτηριστικά είπε. “Η Ελλάδα χρειάζεται μια ανθεκτική οικονομία και μια δίκαιη κοινωνική πολιτική, η οποία θα βασίζεται σε έναν άλλο δρόμο προοδευτικό” πρόσθεσε. Χαρακτήρισε συντηρητικές τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες, όπως είπε, βοηθούν μόνο τους λίγους σε βάρος των πολλών.

Ν. Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Δεν μπορεί άλλο ο λαός να βιώνει το τρίπτυχο διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία»
Συνάντηση με τη διοίκηση του ΕΚΗ είχε το απόγευμα της Τρίτης (9/4) ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το ΠΑΣΟΚ – επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης – “είναι η δύναμη που θα μπει ανάχωμα και φραγμός στην αλλαζονεία του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας”. Και συνέχισε: “Δεν μπορεί άλλο ο λαός να βιώνει το τρίπτυχο διαφθορά, συγκάλυψη ατιμωρησία. Αυτό κλονίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στην πολιτική και τη δημοκρατία. Έχουμε χρέος ως δημοκρατική παράταξη να υπερασπιστούμε τους θεσμούς. Το έκανα και προχθές στην Ανεξάρτητη Αρχή και θα συνεχίσω τον αγώνα μου, διότι για εμάς προτεραιότητα είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ποιοτική δημοκρατία”.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε συνάντηση σήμερα το απόγευμα με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με την οποία συζήτησε για τα προβλήματα των εργαζομένων στο νομό. “Θα πρέπει να ερωτηθεί ο κάθε εργαζόμενος τι σημαίνει η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη. Η αγοραστική δύναμη του ελληνικού λαού είναι η χειρότερη, η μικρότερη σε όλη την Ευρωζώνη και η δεύτερη μικρότερη στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία. Τι είδους ανάπτυξη είναι αυτή που στηρίζεται στον αφελληνισμό της οικονομίας. Το 40% των ξένων επενδύσεων είναι real estate ” τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος