Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι από κατανάλωση αλκοόλ

Στο νοσοκομείο κατέληξε η διασκέδαση για δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου να πίνουν αλκοόλ με τις παρέες τους, όμως αισθάνθηκαν αδιαθεσία και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, που φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις διαστάσεις της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους.

Στο Ηράκλειο, 14χρονο κορίτσι βρέθηκε με την παρέα της σε πάρκο της πόλης, όπου συγκεντρώθηκαν, έχοντας προμηθευτεί αλκοόλ, για να διασκεδάσουν. Ωστόσο, η ανήλικη αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο για την παροχή ιατρικής βοήθειας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πατέρας του κοριτσιού, το οποίο είναι καλά και αναμένεται άμεσα να πάρει εξιτήριο.

Στο Ρέθυμνο, 17χρονος διασκέδαζε με την παρέα του σε κλαμπ της πόλης, όπου κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα και εκείνος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από όπου, μετά τις φροντίδες του ιατρικού προσωπικού, πήρε εξιτήριο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του προσωρινά υπεύθυνου του κλαμπ, 26 ετών.

ΕΡΤ: Ηράκλειο: Νεκταρία Μανοσουδάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος