Επί τάπητος η λειτουργία των λαϊκών αγορών

Σύσκεψη για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της Περιφέρειας, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, Αντώνη Παπαδεράκη.

Εξετάστηκαν θέματα βελτίωσης και ενιαίας διαχείρισης της λειτουργίας των λαϊκών αγορών και εφαρμογής συγκεκριμένων μέτρων στα πλαίσια εφαρμογής του νόμου 4497/2017, και ειδικότερα θέματα αδειοδότησης των δραστηριοποιούμενων παραγωγών και εμπόρων, ελέγχου των διακινούμενων ποσοτήτων, και της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε, ότι ο αναπτυξιακός και ο κοινωνικός ρόλος των λαϊκών μπορεί να διασφαλιστεί μέσα από την λειτουργία των επιτροπών λαϊκών αγορών, με στόχο την εφαρμογή των ρυθμίσεων του νόμου, και σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των παραγωγών, επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Ανδρουλάκης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, και διευθυντικά στελέχη των υπηρεσιών Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος