Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις στη Βιάννο

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, που θα πραγματοποιηθούν φέτος με πανελλήνιο συνέδριο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στα Αμιρά, ενώ θα κορυφωθούν με την τελετή μνήμης στο Ηρώο στο Σελί Αμιρών στις 16 Σεπτεμβρίου, επικεντρώθηκε η συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη στήριξη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, αφού όπως είπε αποτελούν τον ελάχιστο φόρο τιμής γι’ αυτούς που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Οι εκδηλώσεις φέτος είναι υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και θα τις τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της, Νίκος Βούτσης.
Εκ μέρους της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Συγγελάκης Αριστομένης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διακάκης Ιωάννης, Κρασσάς Γεώργιος, Περογιαννάκης Γεώργιος, και Μπαρμπαγαδάκης Γεώργιος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος