Εκδηλώσεις σε Ιεράπετρα και Σίβα

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού του δήμου Ιεράπετρας, που θα φιλοξενηθεί σε περιοχές του Δήμου, μεταξύ των οποίων το Κουτσουνάρι, ο Μακρύς Γιαλός, η Παχειά Άμμος και το Μύρτος.

Το φεστιβάλ θα κινηθεί σε πνεύμα εξωστρέφειας και δημιουργικής συνεργασίας, με εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη και την προβολή του τουρισμού, της τοπικής κουλτούρας, του πολιτισμού και της κρητικής φιλοξενίας.
Επίσης, πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο, «Σιβιανός πολιτιστικός Αύγουστος 2017», οργανώνει από σήμερα και μέχρι τις 29 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίβα Πυργιωτίσσης «Θέμoς Κορνάρος».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Σίβα Ηρακλείου, και θα πλαισιωθούν από έκθεση με χειροποίητο χειροτέχνημα από την ομάδα Art Women της Μεσαράς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος