Δίκη για τον μικρό Άγγελο: «Δεν χτύπησα ποτέ το παιδί μου, το αγαπούσα» είπε η μητέρα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η δίκη για τον θάνατο του τριών ετών παιδιού, που τον Μάρτιο του 2025 είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, μετά τις αποκαλύψεις πως το παιδί βίωνε σωματική και ψυχολογική βία.

Πρώτη απολογήθηκε η 27χρονη μητέρα του Άγγελου, η οποία περιέγραψε το πώς γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με τον 44χρονο ,επίσης βασικό κατηγορούμενο και πήρε την απόφαση να έρθει στο Ηράκλειο. Ανέφερε δε πως αγαπούσε πολύ το παιδί της και δεν ήθελε να του συμβεί ποτέ κακό.

Όταν η Πρόεδρος του δικαστηρίου αντέτεινε « ναι, αλλά τα 35 σημάδια από χτυπήματα σε βάθος μηνών δεν τα βλέπατε;» εκείνη απάντησε: «Μάλιστα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί δεν γνώριζα κανέναν στο Ηράκλειο , δεν είχα καθόλου χρήματα και ο 44χρονος δεν άφηνε να πάμε το παιδί στο νοσοκομείο για να μην μπλέξουμε». Έκλεισε δε την απολογία της με την φράση «Ναι, θα μπορούσα να τον είχα σώσει ,να τον είχα πάρει και να είχα φύγει. Και μετανιώνω τόσο που δεν το έκανα. Ζητάω χίλια συγγνώμη που δεν φύγαμε…».

Η δίκη συνεχίζεται με την απολογία του βιολογικού πατέρα ο οποίος κατηγορείται ότι χτυπούσε τον μικρό σε προγενέστερο χρονο, ωστόσο ο δεύτερος βασικός κατηγορούμενος για τον θάνατο του παιδιού, ο 44χρονος τότε σύντροφος της μητέρας , έχει δηλώσει ασθένεια και πρόκειται να απολογηθει την ερχόμενη Δευτέρα. Θα ακολουθήσουν η αγόρευση του Εισαγγελέα για την υπόθεση και οι τοποθετήσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος