Απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη στο δήμο Μαλεβιζίου

Σε απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη για την ανακούφιση των επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί από τα μέτρα για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, προχωρά άμεσα ο Δήμος Μαλεβιζίου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας. 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει προς ψήφιση σχετική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους κατά το διάστημα αναστολής, λόγω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη στο δήμο Μαλεβιζίου«Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι και θα παραμείνει δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Προγραμματίζουμε άμεσα ρύθμιση για απαλλαγή από την καταβολή των ανταποδοτικών τελών, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για όσες επιχειρήσεις ανέστειλαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους στη διάρκεια της καραντίνας. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και για τα οικονομικά του Δήμου, που βασίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό, είναι αναγκαίο να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος