Άνετη επανεκλογή Σ. Βοργιά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Άνετη επικράτηση για την παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων» του πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιου Βοργιά, στις τριήμερες αρχαιρεσίες του συνδικαλιστικού οργάνου, που ολοκληρώθηκαν χθες.
Έλαβε ποσοστό 67% και καταλαμβάνει 13 έδρες στη νέα διοίκηση του Κέντρου. Δεύτερη αναδείχθηκε η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ) η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 21% και 4 έδρες και τρίτη ήταν η «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων» που πήρε ποσοστό 12% και 2 έδρες.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, επισημαίνει ότι « αυτή η νίκη, σε μία δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και την Ελληνική Κοινωνία, ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους, που μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις δυνάμεις της σοβαρότητας, της συνέπειας και της ευθύνης.
Με τα ματιά στις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συνεχίσει με σταθερότητα να υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες τους, με τις αρχές και τις αξίες της συλλογικής αυτονομίας που αποτελεί ( το κλειδί ) της ενότητας και της ιστορικής πορείας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος