Ηράκλειο: Μια στάση λεωφορείου για τον Γιώργο που έφυγε απο τη ζωή

Αν η υπενθύμιση ότι ένα νέο παιδί χάθηκε ξαφνικά και για πάντα, ενώ έκανε βόλτα με ένα φίλο του στην παραλιακή, πρόκειται να βοηθήσει άλλους να προσέχουν πολύ όταν οδηγούν και πολύ περισσότερο να σωθεί έστω και μια ζωή, τότε αυτή η κίνηση ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

Οι γονείς του 17χρονου Γιώργου Παρασύρη που τον Οκτώβριο του 2023 τραυματίστηκε βαρύτατα, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού και λίγες μέρες αργότερα εξέπνευσε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αποφάσισαν να κάνουν κάτι που θα αποτελεί ενθύμιση για όλους.

Ανακατασκεύασαν μια στάση λεωφορείου κοντά στο σχολείο που φοιτούσε ο γιος τους, το Λύκειο Γαζίου, μεταφέροντας το μήνυμα που θα έδινε ο ίδιος ο Γιώργος, το όνομα του οποίου φέρει πια η στάση. Στο σημείο δεσπόζει μια μεγάλη φωτογραφία του και η προτροπή “να προσέχετε”, προς όλους τους φίλους και συμμαθητές του αλλά και προς όποιον οδηγεί απερίσκεπτα και επικίνδυνα.

Στην ίδια στάση, οι γονείς του 17χρονου αγοριού, έγραψαν μαντινάδες και λόγια πόνου και αγωνίας για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα στην άσφαλτο, με την ελπίδα η εικόνα αυτή να ταρακουνήσει και να επηρεάσει θετικά τους νεαρούς οδηγούς.

Στο πλάι της οικογένειας του Γιώργου στέκεται ο πανελλαδικός σύλλογος “SOS – Τροχαία Εγκλήματα”, που ενημερώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σε εκείνο το σημείο τρισάγιο στη μνήμη του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος