Το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση του δρόμου της Μεσαράς από το δεύτερο μειοδότη – μετά τα γνωστά προβλήματα νομιμότητας, που είχαν βάλει «φρένο» στο έργο – έδωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος υπέγραψε χθες την απόφαση έγκρισης ανάθεσης.
Η σύμβαση για την ολοκλήρωση του τμήματος Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά – Καστέλλι, συνολικού μήκους 15,7 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 47 εκατ. ευρώ θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 30 μήνες.
Ανάδοχος του έργου τελικά αναδεικνύεται η κοινοπραξία “ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ- ΕΚΤΕΡ ΑΕ-ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ”, με έκπτωση 35,45%. H έκπτωση που είχε προσφέρει η εταιρία που είχε επιλεγεί ως προσωρινός μειοδότης, η οποία αποκλείστηκε από το διαγωνισμό ήταν 35,82%.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος