Ηράκλειο: Ικανοποίηση για το Αστυνομικό Τμήμα

Ικανοποίηση υπάρχει στο δήμο Μαλεβιζίου για την απόφαση δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή, που αποτελούσε πάγιο αίτημα, τόσο του Δήμου όσο και φορέων της περιοχής.
Ειδικότερα, το Α.Τ. Περιφέρειας που στεγάζεται στην Αμμουδάρα σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Μαλεβιζίου, αλλά δεν είχε την αρμοδιότητα παρέμβασης σε περιστατικά του Μαλεβιζίου, μετονομάζεται σε Α.Τ. Μαλεβιζίου και θα εποπτεύει πλέον το Γάζι, την Αμμουδάρα, το Τσαλικάκι, και όλους τους οικισμούς που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.
Ο δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ευχαρίστησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη για την υποστήριξή του και τόνισε: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου. Ήταν εντελώς παράδοξο το γεγονός να έχουμε ένα Αστυνομικό Τμήμα δίπλα μας, αλλά να μην έχει αρμοδιότητα στην περιοχή της έδρας του. Επιτέλους, ένα πολύχρονο και απόλυτα δίκαιο αίτημα, με στόχο να καλυφθεί ένα κενό που είχαμε στο Μαλεβίζι και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου μας ικανοποιείται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος