Στα 765 τα νέα κρούσματα στην Ήπειρο – 472 μαθητές εκτός σχολείων

765 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ήπειρο, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΕΟΔΥ, αριθμός υψηλότερος σε σχέση με αυτούς των τελευταίων ημερών.

Στο Νομό Άρτας επιβεβαιώθηκαν 186 νέα κρούσματα, στη Θεσπρωτία 108, στο Νομό Ιωαννίνων 343 και στο Νομό Πρέβεζα 128.

Στο σύνολο της χώρας επιβεβαιώθηκαν 19.731 νέα κρούσματα και σημειώθηκαν 119 θάνατοι, ενώ στους 576 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς. 

Εν τω μεταξύ 472 από τους 40.000 περίπου μαθητές της Ηπείρου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης, βρέθηκαν θετικοί κατά τη διάρκεια των αυτοδιαγνωστικών τέστ και δεν προσήλθαν τη Δευτέρα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα στο Νομό Ιωαννίνων 104 μαθητές ήταν θετικοί στην πρωτοβάθμια και άλλοι τόσοι στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στο Νομό Άρτας 34 μαθητές από την πρωτοβάθμια και 70 από την δευτεροβάθμια, στο Νομό Πρέβεζας 55 μαθητές από την πρωτοβάθμια και 34 από την δευτεροβάθμια και στο Νομό Θεσπρωτίας 38 από την πρωτοβάθμια και 33 μαθητές από την δευτεροβάθμια.

Τέλος, θετικοί εντοπίστηκαν και 48 εκπαιδευτικοί σε σύνολο περίπου 5000. Πάντως στην Ήπειρο, μέχρι και τη Δευτέρα 31/01 δεν υπάρχει κανένα τμήμα σε αναστολή λειτουργίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος