Κόνιτσα: Χωρίς τραπεζοκαθίσματα έμεινε κεντρικό καφέ – Τα έκλεψαν τη νύχτα αλλά συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σε περιοχές των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κόνιτσα, κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος τραπεζοκαθίσματα, μεταλλικής κατασκευής, συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να ταυτοποιήσουν τους δύο ημεδαπούς για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, προχωρώντας στη συνέχεια στη σύλληψή τους.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι κατά τον τελευταίο μήνα οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κόνιτσας, από όπου είχαν αφαιρέσει μεταλλική βιβλιοθήκη και ραφιέρα, συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορούμενων, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, καθώς και ζάντες αυτοκινήτων, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ακόμη, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για τη διάπραξη των κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος