Ιωάννινα: Tο φημισμένο καρναβάλι στον Κατσικά προσέλκυσε εκατοντάδες πολίτες (φωτό-βίντεο)

Tο φημισμένο καρναβάλι στον Κατσικά Ιωάννινων προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους από κοντινά και μακρινά μέρη. Η γιορτή αυτή φέτος φαίνεται να ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσφέροντας ένα μείγμα από ενήλικους και παιδιά που ανακάτευαν χαρακτηριστικές στιγμές τόσο από το χθες όσο και από το σήμερα.

Το θέμα φέτος φαίνεται να ήταν ο συνδυασμός των παραδοσιακών στοιχείων με τις επίκαιρες αναφορές, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο και ενδιαφέρον φόντο για τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι, τα σχολεία και άλλες τοπικές ομάδες καρναβαλιστών συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν εντυπωσιακές στολές και ενδιαφέρον θέματα που αναδείκνυαν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και φαντασία διασκεδάζοντας με τους καρναβαλιστές.

Στην κεντρική πλατεία, η Τζαμάλα άναψε και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες ενώθηκαν γύρω από τις φλόγες, με το γλέντι να ξεκινά . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά αποδείχτηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της γιορτής, δείχνοντας τη δύναμη και το πάθος που χρειάζεται για να οργανωθεί μια τόσο μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση.

Με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, ο σύλλογος κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές του κοινού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος