Ιωάννινα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη κοπέλα

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη κοπέλα που λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο διαμερίσματος στην οδό Σουλίου.
Η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, στην λεκάνη και τα κάτω άκρα ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση .
Η 17χρονη που διαμένει σε μονάδα πρόνοιας της περιοχής επισκέφτηκε φίλη της στην οδό Σουλίου και κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνούν η αστυνομικές αρχές έπεσε από τον τέταρτο όροφο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και από τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου προσώπου ,ενώ οι φίλες της νεαρής κοπέλας σε κατάσταση σοκ δεν μπορούν να πιστέψουν πως η φίλη τους βούτηξε στο κενό.
Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων, ενώ το πρωί συνελήφθη ο πατέρας της 14χρονης φίλης της νεαρής κοπέλας που βούτηξε στο κενό με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατείται στο ΑΤ Ιωαννίνων.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος