Ιωάννινα: Πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της Γαλακτοκομικής Σχολής

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ήπειρος» ανακοίνωσε πρόσκληση για την αναβάθμιση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, με χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

Το έργο, που θα υλοποιηθεί από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της Σχολής, με έμφαση στη βελτίωση της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρίες και στην αναβάθμιση των χώρων διδασκαλίας και εργαστηρίων.

Η Γαλακτοκομική Σχολή, που λειτουργεί από το 1916, συνεχίζει να παίζει κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής τυροκομίας και το έργο αυτό αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ποιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης που προσφέρει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος