ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Στο πένθος βυθίστηκε η Άρτα από τον άδικο χαμό του Εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας και μάχιμο μέλος της Δημοτικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών που χθες το μεσημέρι στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Κόνιτσας έχασε την ζωή του στο σφοδρό τροχαίο που ενεπλάκησαν 3 ΙΧ και ένα λεωφορείο .

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένα ζευγάρι 29 ετών που επέβαινε στο τρίτο ΙΧ με τη νεαρή κοπέλα μάλιστα να εγκυμονεί.

Το τροχαίο έγινε όταν ένα αγροτικό που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Κακαβιά επιχείρησε προσπέραση σε νταλίκα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος.

Ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθούσε αντέδρασε άμεσα, φρέναρε και κατάφερε να μην πέσει πάνω στα δύο οχήματα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με άλλο ΙΧ που ακολουθούσε το λεωφορείο. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στο λεωφορείο και να τραυματιστεί το ζευγάρι που επέβαινε.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ επικράτησαν σκηνές πανικού, ενώ το λεωφορείο μετέφερε 40 επιβάτες εκ των οποίων δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σύμφωνα με τον Διοικητής του ΠΠΓΝΙ κ Νίκος Κατσακιώρης το Νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και όλο το ανθρώπινο δυναμικό έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την αντιμετώπιση του περιστατικού , ενώ στη Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται η 29χρονη κοπέλα που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε για το έμβρυο μετά τον τραυματισμό της.

Ο 29χρονος Γερμανός σύζυγός της εξετάστηκε από τους γιατρούς, του δόθηκαν οδηγίες και εξήλθε από το Νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος