Aλέξανδρος Καχριμάνης: Κλειστό Ξιφασκίας

Εκτενή ενημέρωση στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε κι αυτή την φορά μέσω τηλεδιάσκεψης, έκανε ο Περιφερειάρχης, για το Κλειστό της ξιφασκίας, το προπονητήριο και το κόστος των αθλητικών εγκαταστάσεων που μεταφέρθηκαν από το Ελληνικό.

Η ενημέρωση έγινε με αφορμή όσα ειπώθηκαν περί πληρωμής της σιδεροκατασκευής και από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε η Περιφέρεια έχει υπογράψει δύο συμβάσεις με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε., με συνολικό τίμημα με ΦΠΑ για την καθεμία 1.227.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή περίπου 2,5 εκατομμύρια.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης είπε ότι της αποξήλωσης επέβλεψε μηχανικός ο οποίος έχει καταγράψει όλη τη διαδικασία σε ηλεκτρονική μορφή και από τα στοιχεία που προκύπτουν αποδεικνύεται ότι με την τιμή του σιδήρου έχουν πολλαπλασιαστεί τα οφέλη για την Περιφέρεια.

Η συνολική παρουσίαση του έργου της συναρμολόγησης και της εγκατάστασης θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες και εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος