Άνοιγμα των διοδίων της Εγνατίας Οδού στο Δροσοχώρι θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τρίτη από τη μία το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων, μετά από απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη που έγινε χθες.
Μετά το άνοιγμα των διοδίων, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι θα επανέλθουν για τη λήψη νέων αποφάσεων, σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας.
Χωρίς αποκλεισμό θα παραμείνει και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για το επόμενο τριήμερο, με τους αγρότες όμως, να διατηρούν εκεί τα γεωργικά τους μηχανήματα και να παραμένουν ενεργοί.
Την ίδια ώρα, δυσκολεύει το ταξίδι προς την Ήπειρο καθώς οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας προχώρησαν τη Δευτέρα σε επ’ αόριστον αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού στα διόδια Αγγελοκάστρου.
Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς ή άρσης των αποκλεισμών ενόψει της εξόδου της Πρωτοχρονιάς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος