Ζ. Τζηκαλάγιας: Διεκδικούμε Ανώτατη σχολή τουριστικής εκπαίδευσης στην Καστοριά

Την ίδρυση και λειτουργία Ανώτατης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης διεκδικεί η Καστοριά, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι η Καστοριά να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης στο τουρισμό στη Δυτική Μακεδονία.

Επεσήμανε δε ότι το θέμα το έθεσε και στον Υφυπουργό παιδείας τον κ Συρίγο κατά την επίσκεψη του στην περιοχή. “Ο Υφυπουργός” τόνισε ακόμα “έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το έργο που συντελείται στα τμήματα του Πανεπιστημίου στη Καστοριά ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος”.
Τέλος ο κ. Τζηκαλάγιας αναφέρθηκε και στα νερά της λίμνης Καστοριάς υπογραμμίζοντας πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα επισκεφθεί την περιοχή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς προκειμένου να δει από κοντά το πρόβλημα με τα νερά της λίμνης και να δρομολογηθούν λύσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν η ποιότητα των νερών της λίμνης δεν είναι επιβαρυντική για την υγεία των πολιτών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ