Βιβλίο από το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας: “Πανδημία είναι θα περάσει”

Στο πρώτο του εκδοτικό εγχείρημα με τίτλο “Πανδημία είναι θα περάσει”, προχώρησε το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

Στην εν λόγω έκδοση περιλαμβάνονται οι συμμετοχές των μαθητών στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζού λόγου. “Oι συμμετοχές των μαθητών στον διαγωνισμό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και απέδειξαν ότι οι έφηβοι συναισθάνονται την πραγματικότητα με τη δική τους ξεχωριστή διεισδυτική ματιά.

Από τις πενήντα συμμετοχές, τρεις αξιολογήθηκαν από την επιτροπή ως εξαιρετικές (βραβεία) και δέκα ως οι καλύτερες των υπολοίπων (έπαινοι). Κρίναμε όμως ότι είναι καλό να δημοσιευθούν όλες οι συμμετοχές, για να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των μαθητών και να τους παροτρύνουμε να συμμετέχουν ενεργά πάντοτε σε κοινές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες. Αξίζει να μάθουν από νωρίς ότι στη ζωή το κέρδος είναι το ταξίδι, η εμπειρία κι όχι τόσο «το φθάσιμον» και η «Ιθάκη»”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

“Το σχέδιο του εξώφυλλου του βιβλίου είναι έργο της Σοφίας Λεωνίδου, φοιτήτριας δευτέρου έτους στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, απόφοιτης του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας. Ένα ασπρόμαυρο ζωγραφικό έργο που λειτουργεί σαν υπενθύμιση στις ψυχές των ανθρώπων για την ολοκληρωτική απελευθέρωση από τον φονικό ιό. Την ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισε το έργο της.”

Οι μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, από την Τρίτη 8-6-2021 μπορούν να ζητούν από τη Διευθύντρια ή τον Διευθυντή του σχολείου τους τη βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό και ένα βιβλίο, ενθύμιο από τη συμμετοχή τους στη δράση του σχολείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ