Τρία χρυσά – ένα αργυρό για την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας

Τρεις αθλητές από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής με τον αγώνα “GANAS CUP”, Πρωταθληματικό LIII της Α’ Ζώνης, που διοργάνωσε στο σκοπευτήριο Νάρρες, η Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

Τρία χρυσά – ένα αργυρό για την Σκοπευτική Λέσχη ΦλώριναςΟ Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, με εξαιρετική εμφάνιση απέσπασε τρία χρυσά μετάλλια, ένα στην κατηγορία PRODUCTION OVERALL, ένα στην υποκατηγορία PRODUCTION JUNIOR, ενώ του απονεμήθηκε και το τιμητικό μετάλλιο PRESIDENT – IPSC.

Τρία χρυσά – ένα αργυρό για την Σκοπευτική Λέσχη ΦλώριναςΟ Ηλίας ΜΟΥΛΕΛΗΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS, κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση και φόρεσε το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος ο Αθανάσιος ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, με μια αξιοπρεπή παρουσία, κατέλαβε την 8Η θέση.

Τρία χρυσά – ένα αργυρό για την Σκοπευτική Λέσχη ΦλώριναςΤο Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας συγχαίρει ιδιαίτερα τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους αθλητές της Λέσχης για το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες του 2019.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος