Τρεις συλλήψεις σε Φλώρινα, Γρεβενά και Καστοριά για ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στη Φλώρινα, τα Γρεβενά και την Καστοριά από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας των τριών περιοχών στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, συνελήφθη στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τμήματα από πλαστικό καλαμάκι με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης σε σκόνη και υπολείμματα μεθαμφεταμίνης αντίστοιχα.

Τέλος, συνελήφθη στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων, υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος