Την έλλειψη αντιγριπικών εμβολίων καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φλώρινας

Στην καθυστέρηση παράδοσης των αντιγριπικών εμβολίων, αναφέρεται με ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φλώρινας, υπογραμμίζοντας πως σε αντίθεση με άλλες χρονιές, τα φαρμακεία δεν παρέλαβαν στο σύνολό τους τις ποσότητες που είχαν παραγγείλει. 

“Οι φαρμακαποθήκες – αναφέρει – δεν έχουν καμία ενημέρωση και οι εταιρίες δεν ενημερώνουν με τη σειρά τους για το πότε και εάν έλθουν περισσότερα εμβόλια στην Ελλάδα”.

«Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αυξημένη και πολλές φορές άσκοπη και άστοχη συνταγογράφηση», επισημαίνουν ακόμα, «έχει οδηγήσει σε μεγάλη καθυστέρηση τον εμβολιασμό του πληθυσμού, ακόμα και στην αδυναμία πραγματοποίησής του.
Οι φαρμακοποιοί της Φλώρινας και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος καταβάλουμε τη μεγίστη δυνατή προσπάθεια να επιλύσουμε ένα πρόβλημα για το οποίο δεν είμαστε υπαίτιοι. Η κάλυψη όλων των ευπαθών ομάδων είναι για εμάς προτεραιότητα».

“Παράλληλα ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας έτσι ώστε να φέρουμε σε πέρας μια ιδιάζουσα εμβολιαστική περίοδο μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι”, καταλήγει η ανακοίνωση..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος