Τα στέμφυλα μπαίνουν στο καζάνι και η διαδικασία απόσταξης του Τσίπουρου ξεκινά.
Όπως λέει ο κ. Παντελής το πρώτο που φροντίζουν οι παραγωγοί είναι η επιλογή του σταφυλιού που θα χρησιμοποιήσουν για να βγάλει όλα τα αρώματα του και να βγάλει καλό τσίπουρο.
Στην Φλώρινα με τις χαμηλές θερμοκρασίες το τσίπουρακι όπως λένε οι παραγωγοί είναι απαραίτητο.Η απόσταξη του τσίπουρου στα καζάνια της Φλώρινας είναι για τους κατοίκους μια γιορτή που συνοδεύεται με φαγητό ποτό καλή παρέα και γλέντι μέχρι το πρωί.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος