Συνέδριο Νέων Επιστημόνων από το ΠΔΜ: “Ορυκτοί Πόροι-Περιβάλλον- Χημική Μηχανική”

Tο 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο Νέων Επιστημόνων με θέμα «Ορυκτοί Πόροι-Περιβάλλον-Χημική Μηχανική» διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου 2021.

Νέοι επιστήμονες (προπτυχιακοί, τελειόφοιτοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες), θα δώσουν το στίγμα της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται στον ελλαδικό και κυπριακό χώρο στα αντικείμενα της Χημικής Μηχανικής, του Περιβάλλοντος και των Ορυκτών Πόρων, παρουσιάζοντας περισσότερες από 130 πρωτότυπες εργασίες τους.

Συνέδριο Νέων Επιστημόνων από το ΠΔΜ: “Ορυκτοί Πόροι-Περιβάλλον- Χημική Μηχανική”Παράλληλα, θα διεξαχθούν δύο ειδικές συνεδρίες  στα θεματικά πεδία «Γυναίκες και Επιστήμη» και «Ημέρα Καριέρας και Νέοι Επιστήμονες του Εξωτερικού».

Με το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει βράβευση των καλύτερων παρουσιάσεων και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες (εισηγητές και απλούς συνέδρους). Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής συμμετεχόντων είναι η 20η Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος