Στο Άργος Ορεστικό ο Λευτέρης Αυγενάκης για το Rally Greece Offroad

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου διοίκησης του 9ου Rally Greece Offroad, την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 17:30, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Στο Άργος Ορεστικό ο Λευτέρης Αυγενάκης για το Rally Greece OffroadΠρόκειται για ένα κτίριο, έκτασης 640 τ.μ., που κατασκευάστηκε μέσα σε ένα μήνα. Διαθέτει πρότυπη μόνωση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα και συστήματα εξαερισμού-κλιματισμού, ενώ είναι προσβάσιμο στο σύνολό του από άτομα με αναπηρία. Περιλαμβάνει ιατρείο, αίθουσα αγωνιζομένων-briefing, vip area, αίθουσα τύπου, χώρο γραμματείας, αποθήκες, κουζίνα, rally control, αίθουσες αγωνοδικών, αίθουσα τεχνικών εφόρων, αίθουσα αλυτάρχη- επικοινωνιών, wc και wc ΑμεΑ.
Επίσης έχει διαμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος με τη δημιουργία των κατάλληλων υψομετρικών επιπέδων και την κατασκευή των απαραίτητων διαμορφώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται ράμπες, σκάλες και κεκλιμένα επίπεδα για την διευκόλυνση της πρόσβασης στους χώρους του κτιρίου και για τη δημιουργία των απαραίτητων χώρων διέλευσης και στάθμευσης οχημάτων.

Στο Άργος Ορεστικό ο Λευτέρης Αυγενάκης για το Rally Greece OffroadΤο κτίριο θα αποτελέσει τη βάση διοίκησης του 9ου Rally Greece Offroad από τις 26 μέχρι τις 29 Μαΐου 2022 και παράλληλα θα ανοίξει νέους δρόμους για τη διεξαγωγή στην περιοχή  και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, όπως αγώνες ποδηλάτων και μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου. Επιπλέον, το συγκεκριμένο κτίριο θα αποτελεί το κτίριο διοίκησης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, της νέας κεντρικής αγοράς που σχεδιάζει η δημοτική αρχή του Άργους Ορεστικού.

Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για το 9ο Rally Greece Offroad.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming:https://www.rallygreeceoffroad.gr/live-tv

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος