Άργος Ορεστικό: Αντίστροφη μέτρηση για το 9ο Rally Greece Offroad

Με περισσότερες από 70 συμμετοχές και εκατοντάδες επισκέπτες από 12 χώρες, ξεκινάει την Πέμπτη 26 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, το 9o Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό. Το ράλι, με συνολικό μήκος διαδρομών 928 χιλιόμετρα, τα 600 από τα οποία είναι ειδικές διαδρομές, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «FIA Cross Country Bajas European Cup» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Άργος Ορεστικό: Αντίστροφη μέτρηση για το 9ο Rally Greece OffroadΤο Servive Park του Rally Greece Offroad βρίσκεται στο χώρο της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού. Φέτος, η πρόσβαση στον χώρο επιτρέπεται για το κοινό. Το Σάββατο 28 Μαΐου με αφορμή την τελετή απονομής μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί πάρτι με dj στις 20:30, στον χώρο του Servive Park με ρίψη πυροτεχνημάτων.

Σε ειδική σελίδα του site του Δήμου Άργους Ορεστικού, υπάρχει το πρόγραμμα του 9ου Rally Greece Offroad, οι παράλληλες εκδηλώσεις και μέσω Google Maps, όλα τα σημεία που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς από κοντά και με ασφάλεια τους αγώνες.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του αγώνα θα είναι διαθέσιμο live streaming με καθημερινή διάρκεια 8-10 ωρών που θα περιλαμβάνει συνεχή ροή της εξέλιξης του αγώνα και στιγμιότυπα από τις ειδικές διαδρομές.

Άργος Ορεστικό: Αντίστροφη μέτρηση για το 9ο Rally Greece Offroad

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος