Στο Αμύνταιο ο Υπ. Τουρισμού: “Ο οινοτουρισμός αποτελεί μέρος του Πράσινου Πυλώνα”(βιντεο)

Η στρατηγική της Ελλάδας για την ανάπτυξη ενός ακόμα πιο ποιοτικού και πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος, μέσω της αναβάθμισης υποδομών, της καλύτερης προβολής της χώρας και της καλλιέργειας εναλλακτικών μορφών τουρισμού, παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, σε ζωντανή σύνδεση απο οινοποιείο του Αμυνταίου με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο πλαίσιο της παρουσίασης του σχεδίου ανάκαμψης.

«Επιλέξαμε το ακριτικό Αμύνταιο Φλώρινας προκειμένου να παρουσιάσουμε το πλάνο του Υπουργείου Τουρισμού για την αξιοποίηση των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου “Ελλάδα 2.0”» σημείωσε ο Υπουργός Τουρισμού .

Στο Αμύνταιο ο Υπ. Τουρισμού: “Ο οινοτουρισμός αποτελεί μέρος του Πράσινου Πυλώνα”(βιντεο)Ο Υπουργός υπογράμμισε πως “η ανάπτυξη του οινοτουρισμού και του αγροτουρισμού αποτελεί μέρος του Πράσινου Πυλώνα του προγράμματός μας για την ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού. Σε αυτόν εντάσσονται έργα Πράσινης Ανάπτυξης, ψηφιοποίησης και οργάνωσης των προορισμών μέσω των Destination Management Organizations (DMOs), καθώς και η ανάδειξη νέων εξειδικευμένων μορφών τουρισμού, οργανικά ενταγμένων στο φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας».

Στο Αμύνταιο ο Υπ. Τουρισμού: “Ο οινοτουρισμός αποτελεί μέρος του Πράσινου Πυλώνα”(βιντεο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος