Στα σχολεία ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μέσω διαδικτύου

Κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.
Η Παιδαγωγική Ομάδα συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ υλοποιούνται δωρεάν, έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η μορφή τους είναι διαδραστική και ψηφιακή και επιδιώκεται η ενεργός συμμετοχή των μαθητών/τριων, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίησή τους για την άγρια ζωή, τη βιοποικιλότητα και το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας.

Μπορούν επίσης να αποσταλούν στις σχολικές μονάδες, καθώς διαθέτουν πλούσιο υλικό για περαιτέρω επεξεργασία και αξιοποίησή τους είτε σε σχετικές ενότητες μαθημάτων είτε στην υλοποίηση κάποιου project με σχετικό θέμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος