Σε σεμινάριο εμπειρογνωμόνων και youth workers ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

Σε σεμινάριο εμπειρογνωμόνων και youth workers έλαβε μέρος ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, στο πλαίσιο του Erasmus+, Βασική Δράση 1, με θέμα Northern Bridges, που διοργανώθηκε στο Tallinn της Εσθονίας, από τον οργανισμό NordYouth και συμμετείχαν εκπρόσωποι οργανισμών νεολαίας από τις χώρες της Βαλτικής, της Σκανδιναβίας και του Ευρωπαϊκού Νότου. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Λάζαρος Παπουτζής, Youth Worker του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας.

Σε σεμινάριο εμπειρογνωμόνων και youth workers ο Όμιλος Ενεργών Νέων ΦλώριναςΟι εργασίες του σεμιναρίου αφορούσαν στη θεματική της δικτύωσης για το μέλλον της ευρωπαϊκής νεολαίας και τους τρόπους αντιμετώπισης της πόλωσης στην κοινωνία. Στόχος ήταν να αναπτυχθούν εργαλεία αντιμετώπισης του φαινομένου και πως οι οργανισμοί νεολαίας μπορούν να εργαστούν για να φέρνουν τους ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο/απόψεις πιο κοντά.

Ο ΟΕΝΕΦ ανέπτυξε νέες συνεργασίες και αναμένονται ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στο άμεσο μέλλον για τη συμμετοχή της νεολαίας της περιοχής μας σε ακόμη περισσότερα προγράμματα Erasmus+.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος