Σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Φλώρινας για την αντιμετώπιση σε ζητήματα κορονοϊού

Στις ενέργειες του Νοσοκομείου Φλώρινας και την ετοιμότητα του για την αντιμετώπιση σε ζητήματα κορονοϊού αναφέρεται με ανακοίνωση του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας. Όπως αναφέρει ο κ. Παπούλκας “το Νοσοκομείο Φλώρινας και οι εργαζόμενοι του, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε το βέλτιστο, στο να παρασχεθούν όσο το δυνατό, πληρέστερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας. Η προσπάθεια είναι συνεχής, άοκνη και με διαρκείς βελτιώσεις, σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της Πολιτείας.
Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς με τις ακολουθούμενες διαδικασίες, εμπιστευόμενοι το Ιατρικό & Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γ.Ν. Φλώρινας. Επίσης οφείλουν να επιδείξουν υπακοή, πειθαρχία και κυρίως ΥΠΟΜΟΝΗ στις αποφάσεις της πολιτείας.
Δε χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός. Ο καθένας αναλαμβάνει ατομικά και συλλογικά την ευθύνη που του αντιστοιχεί”.

Ολόκληρο το κείμενο:

Σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων και την γενικότερη κατάσταση σε ζητήματα του νέου Κορωνoϊού Covid-19, ενημερώνουμε τους πολίτες, ως αποδέκτες υπηρεσιών υγείας, τα εξής:
Το Νοσοκομείο Φλώρινας και οι εργαζόμενοι του, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε το βέλτιστο, στο να παρασχεθούν όσο το δυνατό, πληρέστερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.
Η προσπάθεια είναι συνεχής, άοκνη και με διαρκείς βελτιώσεις, σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της Πολιτείας.
Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς με τις ακολουθούμενες διαδικασίες, εμπιστευόμενοι το Ιατρικό & Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γ.Ν. Φλώρινας.
Επίσης οφείλουν να επιδείξουν υπακοή, πειθαρχία και κυρίως ΥΠΟΜΟΝΗ στις αποφάσεις της πολιτείας.
Δε χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός. Ο καθένας αναλαμβάνει ατομικά και συλλογικά την ευθύνη που του αντιστοιχεί.

Επίσημη και έγκυρη ενημέρωση για ζητήματα Covid-19 (περιστατικά ύποπτα ή επιβεβαιωμένα, νοσηλευομένων ή μη) είναι αυτή που παρέχεται, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από φορείς του Υπ. Υγείας και κυρίως τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας( Ε.Ο.Δ.Υ.).
Οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση ή πληροφόρηση του κοινού, ενδεχομένως να μην είναι ορθή και φέρει την ευθύνη, ο εκάστοτε συντάκτης.
Με σεβασμό στο ρόλο και το έργο των Μ.Μ.Ε, με βάση τον υψηλό επαγγελματισμό που τα διέπει, εκτιμούμε ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της χώρας, μπορούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην ενημέρωση του κοινού, σε ζητήματα, πρόληψης και αγωγής υγείας.
Το Νοσοκομείο Φλώρινας, χωρίς παρέκκλιση των γενικότερων κανόνων δεοντολογίας και του Ευρωπαϊκού κανονισμού προσωπικών δεδομένων, σέβεται απόλυτα τις διαδικασίες και ταυτίζεται, με το πνεύμα της κεντρικής ενημέρωσης και πληροφόρησης.
Τέλος θεωρούμε ότι την περίοδο αυτή, το διακύβευμα είναι η δυνατότητα διαχείρισης της κατάστασης, με προτεραιότητα από πλευράς ενημέρωσης του κοινού, η τήρηση των κανόνων που επιτάσσει η Πολιτεία και όχι η «διαδρομή» ενός ύποπτου κρούσματος, για την οποία ούτως ή άλλως είναι ενήμερη η πολιτεία.

.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.Φ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος