Δράση, «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό – raceforautism», διοργανώνει την Κυριακή 18 Απριλίου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.
Η συμβολική πορεία – περπάτημα 3 χιλιομέτρων, θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί με σημείο εκκίνησης την πλατεία Γ. Μόδη (κεντρική πλατεία-«Κανόνια») και σημείο τερματισμού την περιοχή του Αγ. Νικολάου.
Στη συμβολική αυτή δράση θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΜ, Παρδάλης Ιωάννης, ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας, Αντωνιάδης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Κιοσσές Ιωάννης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Άμπας Βασίλειος, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιαννάκης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χάτζιος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας, Ρόζας Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας, Παπούλκας Χρήστος, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Σιδηροπούλου Αγνή, και ο εκπρόσωπος των ΚΕΣΥ Φλώρινας Γαλαρινιώτης Νικόλαος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος