Την 1η Θέση κατέκτησε η Γεωργία Δούκα του ΣΟΧ Φλώρινας στους Αγώνες Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου, που διοργανώνεται από το σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου, τον Δήμο Παιονίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Εμπορικοεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας.
Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του με πέντε αθλητές. Οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με την Γεωργία Δούκα να πετυχαίνει πρώτη νίκη στην κατηγορία της, σ’ ένα αγώνα που αποτέλεσε και προετοιμασία για το πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος που θα γίνει στην Δροσοπηγή το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Όλοι καταφέραν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα με τους περισσότερους να είναι και στις απονομές.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του αγώνα για τον Σ.Ο.Χ.
Μίνι Μικρά Αγ. – Κωνσταντίνος Σιάμκουρης 7ος
Μίνι Μεγάλα Κορ. 4km – Κατερίνα Σβάρνα 4η
Παμπαίδες 6km – Μάριος Καραβασίλογου 9ος Κορασίδες 13km – Γεωργία Δούκα 1η
Ήδη οι πρώτες ομάδες των γειτονικών συλλόγων επισκέφτηκαν την Δροσοπηγή, για αναγνώριση και προπόνηση στην πίστα του DrosopigiRace που θα αποτελέσει τον αγώνα πρωταθλήματος Μακεδονίας Θράκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26-27 Ιουνίου με δύο αγωνίσματα, eliminator και cross country.
Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα τον έφορο ποδηλασίας του Συλλόγου, Σβάρνα Θεόδωρο, “για την τεράστια συνδρομή και φροντίδα του τμήματος και της αγωνιστικής ομάδας, τους προπονητές Κάσπαρη Παναγιώτη, Πολπατζή Σίμο και Μπογδάνη Βασίλη και όλους τους γονείς για την υποστήριξη των αθλητών”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος