Προσλήψεις στην Εταιρία Προστασίας Πρεσπών

Την πρόσληψη δύο ατόμων, ανακοίνωσε η περιβαλλοντική οργάνωση Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, του συντονιστή Οικονομικού – Διοικητικού Τμήματος και του Συντονιστή Δράσεων Επικοινωνίας, με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και τόπο εργασίας στα γραφεία της στο Λαιμό Πρεσπών. Υπάρχει δυνατότητα και εξ αποστάσεως εργασίας, αλλά με εργασία στο γραφείο τουλάχιστον 7 ημέρες το μήνα.

Τίτλος θέσης: Συντονιστής Δράσεων Επικοινωνίας

Γενική περιγραφή καθηκόντων:

Ο συντονισμός Δράσεων Επικοινωνίας της ΕΠΠ, καθώς και όλων των σχετικών δράσεων εξωστρέφειας, αλλά και δράσεων εσωτερικής επικοινωνίας της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ).

Ο Συντονιστής Οικονομικού – Διοικητικού Τμήματος προΐσταται του Οικονομικού – Διοικητικού τμήματος της οργάνωσης. Έχει την ευθύνη για τη συνολική λειτουργία του τμήματος, την οικονομική διαχείριση της Εταιρίας και τη διοικητική λειτουργία της οργάνωσης. Είναι αρμόδιος ακόμα για την παρακολούθηση της νομοθεσίας του Ελληνικού κράτους και τη συμμόρφωση της Εταιρίας με αυτήν, την εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού της οργάνωσης και την τήρηση των κανόνων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της και την οικονομική διαχείριση των έργων της ΕΠΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα μέχρι την Παρασκευή 3/6/2022 στην παρακάτω διεύθυνση, κατά προτίμηση με e-mail: Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, Άγιος Γερμανός Πρέσπας, Τ.Κ. 531 50. Τηλ.: 23850 51211, Ε-mail: spp@spp.gr

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος