Μάσκες υψηλής προστασίας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτά, μοίρασε στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Πρεσπών ο δήμαρχος, Παναγιώτης Πασχαλίδης.
Πρόκειται για μάσκες FFP2 που πιστοποιούνται με βάση το Ευρωπαϊκό πρότυπο και προστατεύουν έναντι της εισπνοής αερολύματος, ενώ παραμένουν άνετες στην αναπνοή. Οι ποσότητες που παραδόθηκαν είναι αρκετές για να δοθούν σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό 10 μάσκες.
Ο κ. Πασχαλίδης δήλωσε: «Από την αρχή της πανδημίας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τα σχολεία μας να λειτουργούν με ασφάλεια. Έχουμε εγκαταστήσει μηχανήματα καθαρισμού του εσωτερικού αέρα με φίλτρα ΗΕΡΑ σε κάθε τάξη και τώρα παρέχουμε σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό που υπηρετεί στα σχολεία μας μάσκες υψηλής προστασίας για τις κρίσιμες επόμενες δύο βδομάδες. Ελπίζουμε ότι με συνδυασμό όλων των δράσεων και την τήρηση των μέτρων τα σχολεία μας θα λειτουργήσουν με ασφάλεια στην δύσκολη αυτή φάση της πανδημίας που ελπίζουμε να είναι και η τελευταία που περνά η χώρα μας και η υπόλοιπη ανθρωπότητα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος