Την παράσταση «ΘΕΣ-ΠΡΕΣ Ταξίδι στο όνειρο» θα παρουσιάση το ΘΕΣ- ΠΡΕΣ το Σάββατο 30 Ιουλίου στη Βασιλική Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών στις 8:30 με την είσοδο ελεύθερη στο κοινό, στο πλαίσιο της δράσης δικτύωσης «ΘΕΣ-ΠΡΕΣ», νέοι από την Πρέσπα, την Πτολεμαΐδα και την Θεσσαλονίκη συνευρεθήκαν και συνεργάστηκαν μέσα από την τέχνη του θεάτρου.


Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Poliprespa (www.poliprespa.com) το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και υλοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
To ΘΕΣ-ΠΡΕΣ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Πρεσπών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας.
Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Εμψύχωση – Διασκευή έργου: Μάρθα Μαυρίδου
Κινησιολόγος: Λένα Μοσχά
Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος: Μαρίνα Κωνσταντινίδου
Μουσική επιμέλεια: Ίρις Μολυβδά
Vocal Coaching: Χριστίνα Υφαντή
Ήχος/Φώτα: Παναγιώτης Καρβουνίδης – ΕΚΔΗΛΩSIS-event productions
Παραγωγή οπτικο-ακουστικού υλικού: Χαρά Δημητρίου
Διαχείριση social media: Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας
Παίζουν: Ζωγραφία Μιχαηλίδου, Σοφία Πετράκου, Αντωνία Τσίλι, Φαίδρα Γεμενετζίδου-Χατζηγρηγορίου, Ελένη Σιδηροπούλου, Δημήτρης Κουκιάς, Λάζαρος Δέλκος, Ίρις Μολυβδά, Ζωή Σαράφογλου, Γιάννης Κωφίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Πολυτίμη Διακοπούλου, Αγγελική Νεστορίδου
Συμμετέχουν:
Η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΠΑΙΚΤΕΣ (Αλμυρός Βόλου) (2η σκηνή Α’ πράξης & 1η σκηνή Γ’ πράξης, σκηνοθεσία: Ευάγγελος Νικ. Κούργιας)
Το μουσικό συγκρότημα ΕRRETO (Τήνος)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
